• Cart

Naaicentrum

Baele

De winkel is ooit gestart als filiaal van Singer in Wetteren. In 1983 nam Noël Baele de kleine winkel over als filiaal van hun zaak in Sint-Niklaas.

Maar sinds september 1984 is Isabelle De Poorter het gezicht van naaicentrum Baele in de Van Cromphoustraat.  Samen met haar echtgenoot Dirk Baele runnen zij de zaak nu zelfstandig en groeide de winkel tot een speciaalzaak en werd het gamma uitgebreider.

Naaien en breien is opnieuw in. Mensen zijn graag creatief bezig en in onze winkel vinden ze alles wat ze daarvoor nodig hebben, van naaimachines tot garen, ritsen, wol en knopen. Voor naaimachines van Singer, Brother, Lewenstein, Juki of Elna ben je hier aan het juiste adres. Elke klant krijgt bovendien alle nodige informatie om meteen aan de slag te kunnen.

Wie een Silver Reed breimachine koopt wordt gratis verwacht op breinamiddagen om alle knepen te leren kennen. Klanten hebben nood aan een zo compleet mogelijke informatie, onze klanten verdienen deze service.

Naast de verkoop van naaimachines en breimachines, staan Isabelle en haar man ook in voor alle herstellingen ervan. Ze zijn tevens specialisten in stoomstrijkmateriaal gaande van het klassieke ijzer tot stoomketels en afzuigtafels.

ma – vrij: 9.00 tot 18.30 uur doorlopend
(in juli en augustus tot 18.00 u)
zaterdag: 9.00 tot 18.00 uur
zondag: sluitingsdag

U krijgt een klantenkaart voor alle aankopen
van handwerk- en naaibenodigdheden.
Wij hebben een eigen hersteldienst.

Op de 3 centrumpleinen (Markt, Berg en Zeshoek) mag u betalend maximaal 4 uur parkeren; in de winkelstraten met betalend parkeren maximaal 2 uur. De eerste 30 minuten zijn gratis (met ticket) en u betaalt van maandag tot zaterdag tussen 9 en 18 u. Als u dus 2 uur parkeert om te shoppen, betaalt u 1,5 u en is het eerste half uur gratis.

Aan de scheldekaai (achter de kerk) is er een nieuwe ondergrondse parking. Vooral voor langer parkeren is deze ideaal. Als u tussen 9 u en 18 u parkeert betaalt u 1€ per uur maar zijn de eerste 2 uren gratis. Met de lift geraakt u vlot op niveau 0 achter de kerk en bent u meteen op het niveau van de markt.

Om op de hoogte te blijven van ons allerlaatste nieuws, workshops, speciale acties en kortingen kunt u ons volgen op Facebook.

De laatste nieuwigheden zijn ook op onze website terug te vinden.

Laatste nieuws

Dirk Baele 13 juli, 2020

Jaarlijks verlof

Read more
Dirk Baele 02 mei, 2020

Heropening winkel

Read more
Dirk Baele 04 november, 2019

Laatste workshops najaar 2019

Read more

Onze merken

Singer
Brother
Juki
Silver Reed
DMC
Regia
Rico Design
Katia
Schachenmayr
Elna
Lewenstein
Gütermann
Itron
Opti-lon