Ice Cream abstract jersey

Categorie:

Tricot stof met een mooi abstract design in groene, turquoise en lila schakeringen op een ecru-kleurige ondergrond. Dit is een katoenen stof met 5 % elastaan, wat zorgt voor meer soepelheid en draagcomfort. Hij is geschikt voor het naaien van comfortabele kleding voor het hele gezin. Jersey Ice Cream Abstract van Katia Fabrics is ideaal voor het naaien van originele jurken of T-shirts voor kinderen. In ons tijdschrift met naaipatronen Mediterranean Voorjaar – Zomer 23 vindt u veel ideeën om deze zomer te naaien.

-Jerseynaald, SUK ballpoint / dikte: 70/80
-Naai met lage spanning op de bovendraad van de naaimachine en met kleine steek, zodat de stiksteek niet knapt als we eraan trekken of met rekbare steek. Trek tijdens het naaien niet aan de stof, zodat de naden niet meegeven.
-Heeft u een overlock naaimachine, ideaal voor alle naden, stel het differentieel transport dan zo af dat u ziet dat de stof niet trekt.
-Maak de zomen met de tweelingnaald voor Jersey.
-Stoom of was de stof voor het knippen en naaien.
-Strijk de prints met Glitter van JERSEY GOLD en de Glow in the Dark en Smell Jersey artikelen altijd aan de verkeerde kant van de stof.

Bestelbaar per halve meter. Prijs per halve meter.

Geef bij bestelling graag aantal halve meter in: bvb 2 m = 4 eenheden

9,00 incl. BTW

Extra informatie

Soort stof

Jersey

Samenstelling

95% Katoen – 5% Elastaan

breedte

135 cm, 145-150 cm