Winkel Naaicentrum Baele te Wetteren

Naast onze webshop hebben we een fysieke winkel te Wetteren. Hier vind je ons ruime aanbod materiaal en machines terug. Ook geven we regelmatig workshops, hebben we een breiclub en kan je steeds bij ons terecht voor advies.

Onze gegevens

Openingsuren

Onze troeven

Ons uitgebreid aanbod

Brei- en haakgarens

Op zoek naar wol of garens om te haken of te breien? Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van Katia, DMC en Schachenmayr in onze winkel en webshop.

Stoffen

Tricot, katoen, sweater, jersey, flanel, … Stoffen in alle kleuren en patronen om mee aan de slag te gaan, de mogelijkheden zijn eindeloos! Kom snel wat inspiratie opsnuiven.

Naaibenodigdheden

Alles wat je nodig hebt om te breien, haken, naaien vind je terug in onze winkel. Ben je op zoek naar iets specifiek? Vraag het zeker eens na, we kijken wat we kunnen doen

Boeken en patronen

Ben je op zoek naar een specifiek naaipatroon in een naaimagazine of boek om te leren haken of breien? We helpen je graag op weg. Je kan zo starten met je nieuwe hobby!

Pakketten

Graag een kant en klaar breipakket? We stellen deze zorgvuldig samen met de beste wol en een handig patroon om snel te kunnen starten.

Naaimachines

Voor de aankoop van uw naaimachine bent u bij Naaicentrum Baele op de juiste plaats. We bekijken samen welke machine het beste bij jou past.

Overlocks

Klaar voor het geavanceerde werk? Ga dan aan de slag met een overlockmachine voor een nog sneller resultaat.

Borduurmachines

Een borduurmachine van Brother is er voor beginner tot expert, als hobby of professioneel. Borduur eenvoudig handdoeken, t-shirts, ....

Breimachines

Naaicentrum Baele is exclusieve verdeler van de breimachines van Silver Reed. Voor meer uitleg of een aankoop kan je dus bij ons terecht.

Strijkapparatuur

Met de juiste strijkmachine of strijktafel is het werk zo klaar. Zowel voor huishoudelijk als professioneel gebruik.

Bezoek onze webshop

Om reeds een idee te krijgen van ons aanbod kan je terecht in onze webshop. Vind je iets niet terug? Aarzel niet en neem contact op, we bekijken onze stock in de winkel of wat we eventueel kunnen betekenen voor jou!